Nedenfor kan du læse nogen af de mest stillede spørgsmål samt vores svar. Vi står naturligvis altid til rådighed med yderligere svar og rådgivning på både email og telefon.

Er Easyliften lige så sikker som en baby autostol?

Ja Easyliften er testet og godkendt efter de nyeste standarder på markedet og er sikkerhedsmæssigt fuldt ud på højde med de bedste baby autostole på markedet. Specielt ved påkørsler bagfra (som udgør en stor del af alle uheld med børn i bilen) yder Easyliften ekstraordinær god sikkerhed og sikrer minimal stress på barnets ryg og nakke muskulatur.

Kan Easyliften bruges i alle typer biler?

Ja Easyliften har det der hedder en universal godkendelse som betyder at den er godkendt til alle typer biler med trepunkts sele. Easyliften skal placeres på bagsædet bag passager sædet i bilen og barnets hoved ind mod midten af bilen.

Hvor længe kan man bruge Easyliften?

Easyliften er godkendt helt op til 10 kg og det anbefales at bruge liften i alderen 0-6 måneder.

Hvor længe må et barn ligge i Easyliften?

Da barnet ligger fladt i liften og man derfor ikke får problemer med stress på rygmuskulaturen eller åndedrætsbesvær er der ingen begrænsninger på hvor lang tid af gangen barnet må ligge i den.

Passer Easyliften i alle typer barnevogne og klapvogne?

Easyliften har samme størrelse som en almindelig babylift og kan derfor stilles direkte ned i de fleste typer barnevogne eller klapvogne.

Kan man både have en Easylift og en autostol på bagsædet på samme tid?

Ja der kan sagtens være både en Easylift og en autostol på bagsædet af en normal bil. Easylift fylder kun halvandet sæde og spændes fast med en enkelt af bilens 3-punkts seler så der er god plads til at der kan monteres en ekstra stol på bagsædet.