JL Baby ApS er stiftet af tidligere babyudstyrsforhandlere med mere end 50 års erfaring i branchen. Selskabet er blevet oprettet med det formål at udvikle og producere den mest optimale løsning for transport af babyer i bilen i alderen 0-6 måneder.

Mere end 5 års intensiv udviklingsarbejde og sikkerheds test har nu båret frugt og vi kan introducere den første dansk producerede og designede “autostol” nogensiden. Easylift fungerer som en almindelig Babylift men har en indbygget sele som barnet spændes fast i. Hermed kan man flytte liften direkte fra barnevognen eller klapvognen og over i bilen hvor den let spændes fast med bilens normale 3-punkt sele.

I vores tid som selvstændige babyudstyrsforhandlere lykkedes det aldrig at finde et tilfredsstillende produkt på markedet til transport af børn fra 0-6 måneder og måtte konstatere at ingen af de løsninger der fandtes på markedet tilfredsstillede kundernes behov for optimal sikkerhed, komfort og betjeningsvenlighed. Det har derfor været afgørende for JL Baby at udvikle et produkt som yder den optimale sikkerhed i bilen samtidigt med at både komfort og betjeningsvenlighed gik op i en højere enhed.

Den mest populære transport af børn i alderen 0-6 måneder er idag den traditionelle bagudvendte autostol. Problemet med denne type autostole er dog at barnet stadig er meget udsat i de hyppige påkørsler bagfra og at børnene ikke bør opholde sig i denne type stol mere end 20-30 minutter af gangen. De helt små kan i siddende stilling opleve stress på ryg muskulaturen og, endnu mere alvorligt, åndedrætsproblemer da deres lunger og brystkasse bliver presset sammen.

Easylift er testet og godkendt efter de nyeste og skrappeste Europæiske regler (ECE 04/44) med fremragende resultater til følge. Alle test og godkendelser er foretaget hos de svenske transportmyndigheder der i branchen betragtes som de mest krævende når det kommer til børn og sikkerhed i bilen.