Crash test af autostole kan se voldsomt ud men dukkerne der bruges får tilført en lang række sensorer så man helt nøjagtig kan registrere hvor stor belastning børnene bliver udsat for. For at få den nye europæiske ECE 44/04 godkendelse skal produktet overholde alle disse meget skrappe krav til eksempelvis belastning på barnet.

Denne video er en optagelse af påvirkningen ved påkørsler bagfra. Dette er en af de hyppigste form for uheld med børn i bilen og som det kan ses i videoen yder liften en fantastisk beskyttelse sammenlignet med en bagudvendt autostol hvor hele kraften vil blive overført til barnets hoved der rykkes kraftigt frem og hermed kan medføre alvorlige skader på barnet.

Denne video er en optagelse af påvirkningen ved frontale sammenstød. Som det ses på videoen bliver den voldsomme kraft fra sammenstødet væsentligt aftaget af liftens bevægelse samt det unikke og meget eftergivende plastmateriale som liften er lavet af. Barnet bliver også her, som ved påkørsler bagfra, udsat for et jævnt tryk over hele kroppen og dermed udsat for så små påvirkninger som muligt.